Mijn favorieten

Makelaardij Gortemaker helpt je met de verkoop van je huis

Woning verkopen in Assen en omstreken?

De verkoop van je huis begint met een goede waardebepaling. Die wordt vastgesteld a.d.h.v. vergelijkbare woningen en marktwaarde, maar ook jouw persoonlijke wensen spelen hierin een rol. Heb je alle tijd voor de verkoop? Of is er haast geboden vanwege de aankoop van een nieuw pand? Ben je bereid iets aan de vraagprijs te doen, of ga je voor een zo hoog mogelijke verkoopprijs? Al deze factoren wegen mee. Als beëdigd NVM-makelaar heb ik de kennis en ervaring om je optimaal te adviseren en te begeleiden in het verkoopproces.
 
Professionele woningpresentatie
Een goede presentatie van de woning is essentieel. Makelaardij Gortemaker werkt met een professionele woningfotograaf die jouw woning zorgvuldig portretteert.  
Deze foto’s worden gedeeld op Funda, deze website, een full colour brochure en – indien gewenst – op social media kanalen van Gortemaker Makelaardij. Wil je je woning helemaal optimaal presenteren? Laat dan ook een videopresentatie maken met 360 graden foto’s. Uiteraard krijg je van ons een opvallend Te Koop bord voor in de tuin en / of een poster voor achter het raam.
 
Verkoopbegeleiding
Maar verkoopbegeleiding gaat veel verder. Ik begeleid je ook bij alle overige facetten in het proces en leg een verkoopdossier aan waarin alle relevante juridische stukken worden vastgelegd. Daarnaast verzorg ik de bezichtiging met potentiele kopers en doe de onderhandelingen. Na het sluiten van de deal, help ik bij het opstellen van de koopovereenkomst en verzorg het contact en de afwikkeling met de andere makelaars, kopers en de notaris.
 
Courtage
De volledige courtage verzorg ik voor 1,5% incl. btw met een starttarief van € 2.850,-  incl. btw.  Daarnaast bedragen de kosten van het mediapakket voor een optimale presentatie op Funda € 510,-, wat bestaat uit een professionele foto’s, een video van de woning, 360 graden foto’s en plattegronden.
 
Korting?
Profiteer van een aantrekkelijke korting als je gebruik maakt van een combipakket van aan- en verkoop of het opstellen van een woningtaxatie. Informeer naar de mogelijkheden. 

Woning van de maand