Makelaar koop Assen

AANKOOP
Wil je een huis kopen in Assen of omgeving? Leuk! In Assen, Bovensmilde, Een of Eext is het heerlijk wonen, maar hoe vind je de ideale woning voor een gunstige prijs?
Een huis aankopen is een ingrijpend proces. Dan kan het prettig zijn een deskundige in te schakelen die de huidige woningmarkt kent, bouwkundige aspecten kan beoordelen en een scherp, maar realistisch onderhandelingsbod kan uitbrengen.
Daarvoor ben je bij Makelaardij Gortemaker aan het juiste adres. Mijn kennis en 18 jaar ervaring als NVM-makelaar zet ik graag in om je te helpen in de zoektocht naar jouw ideale woning.

Bezichtiging, onderhandeling & oplevering
Na ons kennismakingsgesprek en het akkoord op de offerte, ga ik voor je aan de slag. Regelmatig ontvang je een update van beschikbare woningen. Ik begeleid bij bezichtigingen en verzorg de inspectie en waardebepaling. Indien nodig of gewenst, wordt een bouwkundig adviseur of een andere expert ingeschakeld. Ik voer de onderhandelingen en begeleid bij de oplevering en het ondertekenen van de koopakte.

Financieringsaanvraag woning
Ook bij de financieringsvraag denk ik graag met je mee. Ik werk nauw samen met een groot netwerk van hypotheekadviseurs, taxateurs en notarissen. Ik breng je graag in contact met de deskundige die het beste aansluit op jouw financieringsbehoefte.  

Wil je ook een huis kopen in Assen of omgeving? Neem contact met mij op voor een vrijblijvende kennismaking.

Wil je ook een huis kopen in Assen of omgeving? Neem contact met mij op voor een vrijblijvende kennismaking.

Courtage?
Met mijn gerichte aankoopbegeleiding koopt je een nieuw huis en betaal je voor mijn begeleiding slechts € 1.500,-- inclusief BTW. 


Korting?
Je krijgt van mij een korting op de courtage als je dit combineert met de verkoop van je eigen huis.
Daarnaast zoek ik voor jou de goedkoopste taxatie in verband met je eventuele financieringsaanvraag en de goedkoopste notaris in de regio.
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring