Makelaar verkoop Assen

VERKOOP
De verkoop van je huis begint met een goede waardebepaling. Die wordt vastgesteld a.d.h.v. vergelijkbare woningen en marktwaarde, maar ook jouw persoonlijke wensen spelen hierin een rol. Heb je alle tijd voor de verkoop? Of is er haast geboden vanwege de aankoop van een nieuw pand? Ben je bereid iets aan de vraagprijs te doen, of ga je voor een zo hoog mogelijke verkoopprijs? Al deze factoren wegen mee. Als beëdigd NVM-makelaar heb ik de kennis en ervaring om je optimaal te adviseren en te begeleiden in het verkoopproces.

Professionele woningpresentatie
Een goede presentatie van de woning is essentieel. Makelaardij Gortemaker werkt met een professionele woningfotograaf die jouw woning optimaal portretteert. Hij maakt een prachtige fotoreportage, een serie 360 graden foto’s en een mooie video van de woning voor de presentatie op Funda. Daarnaast zorg ik ervoor dat op Funda de plattegronden van je woning digitaal te bekijken zijn. Uiteraard krijg je een opvallend Te Koop bord voor in de tuin en / of een poster voor achter het raam.

Verkoopbegeleiding
Maar verkoopbegeleiding gaat veel verder. Ik begeleid je ook bij alle overige facetten in het proces en leg een verkoopdossier aan waarin alle relevante juridische stukken worden vastgelegd. Daarnaast verzorg ik de bezichtiging met potentiele kopers en doe de onderhandelingen. Na het sluiten van de mondelinge overeenkomst, stel ik de koopovereenkomst op en verzorg het contact en de afwikkeling met de andere makelaars, kopers en de notaris.

Courtage
Deze verzorg ik voor 1,5% incl. btw met een starttarief van 2.850 euro, incl. btw.

Korting?
Profiteer van een aantrekkelijke korting als je gebruik maakt van een combipakket van aan- verkoop en het opstellen van een woningtaxatie. Informeer naar de mogelijkheden.

Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring